ToolBox -

Dessert til 8.

Bund:
100 g smør
100 g brun farin (ca. 1 dl)
200 g digestive kiks

Fromage
3 blade husblas
50 g hvid chokolade
2 pasteuriserede hele æg
75 g sukker (ca. 1 dl)
3 dl cremefraiche 18%
2 spsk friskpresset citronsaft
2 dl piskefløde 38%

Kiksebund:
Spænd et stykke bagepapir fast over bunden af en springform (ca. 22 cm i diameter). Smelt smør og farin ved svag varme i en gryde. Smuldr kiksene heri og fordel blandingen i springformen. Pres det let sammen.

Fromage:

Læg husblassen i blød i koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Pisk æg og sukker lyst og luftigt og tilsæt cremefraiche. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med citronsaft og vend den i æggeblandingen.

Rør 1 dl af blandingen i chokoladen og rør det godt sammen og rør det hele i æggeblandingen. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i. Hæld fromagen i springformen og stil kagen i køleskabet i mindst 4 timer eller til næste dag.

Kilde: arla.dk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...