ToolBox -

750 g små kartofler
1 bundt friske asparges
2 forårsløg
150 g bacon
50 g ristede pinjekerner
2 fed hvidløg
6 spsk olie
4 spsk æbleeddikke
1 spsk dijonsennep
1 spsk sukker
salt og peber

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Snit aspargene i 1 cm skrå stykker. Giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand, overhæld med kold vand og dryp af. Snit forårsløgene i tynde skiver. Rist baconen gylden og sprød og dryp af på køkkenrulle. Pres hvidløgsfedene og rør dem med olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber. Vend kartofler, asparges, forårløg, bacontern og pinjekerner og dressing sammen. Velegnet til alle typer fisk, kød og fjerkræ.

Kilde: skagenfood.dk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...