ToolBox -

Kartoffelbund:
4 store bagekartofler
2 æg
1 dl piskefløde
1½ tsk groft salt
Friskkværnet peber

Pesto:
2 store håndfulde bredbladet persille
2 fed hvidløg 
½ dl olivenolie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Kartoffel/pastiknakmos:
1 bagekartoffel
250 g pastinak
50 g smør
½ dl mælk
½ tsk groft salt

Skræl og riv kartoflerne til bunden. Bland æg, fløde salt og peber og vend kartoflerne i. Fordel kartoflerne i en bradepande på bagepapir. Pres dem godt sammen. Bages i oven ved 200 grader i 25 min. Vend den på hovedet ud på et stykke bagepapir når den er bagt og træk bagepapiret af den anden side.

Blend ingredienserne til pestoen.

Kog kartoffel og pastinak møre og mos med salt, peber, pesto, smør og  mælk. Fordel mosen på kartoffelbunden og rul til en roulade – behold bagepapiret om, så den let kan flyttes.

Varmes inden servering.

Kilde: arla.dk med et par modificationer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...