ToolBox -

Lækker, men lidt anderledes dessert.

1 bundt rabarber
2 æggeblommer
2 tsk. maizena
2 dl mælk
1 vaniljestang
150 g sukker
2 tsk sukker
24 makroner
1,5 dl fløde
1,5 tsk vaniljesukker
4 dl græsk youghurt
citronmelisse

Vaniljecreme:
Pisk æggeblommer, 2 tsk. sukker, maizena, 1 dl mælk og kornene fra  vaniljestangen sammen i en skål. Kog 1 dl mælk op i en kasserolle og pisk æggeblandingen i under piskning. Kog cremen sammen til den tykner og lad den så køle af.

Rabarberkompot:
Rens rabarberne og del dem i små stykker. Kog ½ dl vand, 150 g sukker og den tomme vanillestang op og kom rabarberstykkerne i. Skru ned for varmen og lad det stå i min. ½ time og simre. Sigt kompotten.

Yoghurt-creme:
Pisk fløden, dog ikke for kraftigt, med vanillesukker og vend forsigtigt yoghurten i.

Læg triflien sammen i følgende rækkefølge i 4 glas:
Kompot, makroner, vaniljecreme, youghurtcreme.
Kompot, makroner, vaniljecreme, youghurtcreme.

Pynt med citronmellisse.

Kilde: Skagenfood.dk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...