ToolBox -

Tilbehør til fisk. F.eks. dampede fiskefileter.

2 gulerødder
3 tomater
2 dl fiskefond / fiskebouillon
1 dl hvidvind
1 dl fløde
Citronsaft
Persille
125 g grønne asparges
150 g grønne bønner
Salt og peber

Skræl gulerødderne, halver dem på langs og skær dem i skrå skiver. Skær asparges og bønner i skrå stykker. Skær tomaterne i både og skær kernene væk, så der kun er kødet tilbage, skær derefter tomatkødet i strimler. Sauter gulerødderne i et par minutter, tilsæt asparges og bønner og sauter yderligere et par min. Tag panden af varmen og vend tomaterne i. Krydr med salt og peber. Kog fond og hvidvin ind til det halve. Tilsæt fløde og kog videre til konsistensen er let cremet. Kom grøntsagerne i og smag til med salt, peber og citronsaft.

Drys med persille ved serveringen.

Kilde: Skagenfood.dk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...