ToolBox -

1 spidskål
1 rødløg
400 g spinat-pasta
100 g bacon i tern
2 æg
2 dl fløde
1 dl revet parmesan
Salt og Peber

Snit spidskålen fint og snit rødløget i tynde skiver. Kog pastaen. Rist baconen sprød, tilsæt løg og steg yderligere 2-3 min. Tilsæt spidskålen, sauter 1 min. og kom så lidt af pastavandet ved. Læg låg på og lad det simre 3 min. til kålen er faldet sammen, men stadig har et sprødt bid. Pisk imens æg, fløde, parmesan, en smule salt og godt med peber sammen i en skål. Hæld vandet fra pastaen og vend det med bacon og kål. Rør æggecremen i, varm det igennem og smag til med salt og peber.

Kilde: Skagenfood.dk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...