ToolBox -

750 g hakket svinekød el oksekød eller en blanding heraf
80 g rasp
3 spsk parmesan
1 løg, finthakket
2 spsk friskhakket persille
1 pisket æg
1 fed hvidløg, knust
Skal og saft af ½ citron
30 g hvedemel, krydret med salt og peber
Olivenolie
500 g spaghetti

Sauce:
425 g tomatsauce (passata)
1,25 dl okebouillon
1,25 dl rødvin
2 spsk basilikum, friskhakket
1 fed hvidløg, knust

Hakket kød, rasp, parmesan, løg, persille, æg, hvidløg, citronskal og -saft samt salt og peber blandes. Skefulde af farsen rulles til kødboller, som derefter rulles i dne krydrede hvedemel.

Varm olien i en stor stegepande og steg kødbollerne gyldne. Lad dem trække på køkkenrulle. Rør tomatsauce, vin, oksebouillon, basilikum og hvidløg samt salt og peber sammen i en pande. Kom kødbollerne i og lad det simre 10-15 min. Serveres med den kogte pasta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...