ToolBox -

Dette er forretten fra nytåret 2008/2009.

Tilberedningstid: ca. 3½ time, heraf 3 timer i køleskabet.

Ca 15 portioner
3 bunde (se opskrift under brød og andet bagværk)

FYLD:
6 hakkede hårdkogte æg
2 ds ( a 170 g) krabber
100 g røget laks i små tern
1 dl creme fraiche
100 g let mayonnaise
½ dl finthakket dild
½ dl fint klippet purløg
salt, peber

PYNT:
200 g let mayonnaise
1 dl creme fraiche
500 g rejer (evt med skal)
100-200 g røget laks
60 lakserogn
½ agurk
citron

Fremgangsmåde:
Rør ingredienserne til fyldet sammen. Fordel det mellem bundene.
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen til pynten. Rør ikke for meget da cremen risikerer at blive for tynd.
Fordel blandingen ovenpå og på siderne af tærten
Pynt af med pillede rejer, små rullede lakseskiver, lakserogn, agurkeskiver og citron

Den færdige tærte kan ikke fryses, men bundene er fryseegnede.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...