ToolBox -

Ingredienser:
600 g hakket oksekød
2 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
3 stængler bladselleri
1 dåse flåede tomater
500 g pastinakker
500 g kartofler
1 lille stykke ingefær
1 chili
4 spsk. carry
saft af 1 citron
30 g smør
olivenolie
salt og peber

Tilberedningstid: 45 minutter

Fremgangsmåde:
Hak løg og hvidløg fint, og snit gulerødder og bladselleri i små tern. Brun kødet i olie, og kom grønsagerne ved. Krydr med salt og peber, og rist i 4-5 minutter. Hæld de flåede tomater ved, og lad sovsen simre til den er kogt godt sammen. Smag til med salt og peber.

Skræl pastinakker og kartofler og skær begge dele i grove tern. Kog dem godt møre i letsaltet vand. Rens imens ingefær og chili og hak dem fint. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt ingefær, chili, karry, citronsaft og smør og mos godt sammen. Smag til med salt og peber.

Kom kødsovsen i et ovnfast fad md høje kanter, og fordel mosen ovenpå. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn og bag i ca. 20 minutter til overfladen er gylden.

Kilde: skagenfood

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...