Kartolfer i sennepsvinaigrette med persille, forårsløg og kapers

Dato: marts 3rd, 2010 | Kategori: Tilbehør

Anderledes kartoffeltilbehør, men også  godt til klassisk mad som frikadeller, medisterpølse og hakkebøf.

750 g små kartofler
1 bundt forårsløg
4 spsk olivenolie
3 spsk vineddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk sukker
2-3 spsk hakkede kapers
Salt og Peber

Tilberedningstid: 25 min.

Kartoflerne koges møre i letsaltet vand. Snit imens løgene i fine tynde skiver og hak persillen. Pisk olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen, rør lethakkede kapers i og smag til. Vend kartofler, løg, persille og vinaigretten sammen og servér.

Kilde: skagenfood.dk

Opskrift fra Opskrifts-samlingen - http://www.tilinspiration.dk

Print denne opskrift!