ToolBox -

15 stk
15 Oreo’s
225 g sukker
130 g mel
40 g kakao
0,75 tsk bagepulver
0,75 tsk natron
0,5 tsk salt
1 æg
120 ml mælk
60 ml olie (fx solsikke eller raps)
1 tsk vanilje essens
120 ml kogende vand

Fremgangsmåde:

1. Varm ovnen op til 180 grader (ikke varmluft).
2. ”Twist” Oreo kiksene, så du står tilbage med en kiksebund med creme og en kiksebund uden creme. Dem med creme lægges i hver i en af papirmuffinformene med cremen opad og dem uden creme lægges til side og gemmes til frosting.
3. Bland sukker, mel, kakao, bagepulver, natron og salt i en skål.
4. I en anden større skål piskes æg, mælk, olie og vanilje essens sammen. Tilsæt melblandingen og pisk med i 2 minutter på medium hastighed.
5. Tilsæt kogende vand – blandingen vil nu være ret tynd.
6. Fyld blandingen i muffinformene, så de er ca. 3/4 fyldt op.
7. Bag dem i 22-25 minutter

Frosting:
130 g natural flødeost (ikke light, så duer konsistensen ikke)
50 g blødt smør
300 g flormelis
Oreo-lågene (knust i små stykker)
Rør smør , flødeost og flormelis sammen og pisk det til det er hvidt og luftigt. Rør knuste Oreos i og put på de afkølede kager.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...